Fed hippiestil med trompetbukser

trumpet trousers
Please follow and like us:

Skal man holde en sjov temafest er der utallige temaer man kan tage udgangspunkt i. Her er det vigtigt, at man vælger et tema, som man selv synes er sjovt. Det kan være, at man har en forkærlighed for dyr, film eller musik. Hvis det er tilfældet kan det være, at det netop er disse temaer man skal vælge. Mange vælger også at tage udgangspunkt i et særligt årti. Her vælger folk ofte det årti, hvor de mener, at de havde den bedste stil. Rigtig mange vælger for eksempel 70’erne, hvor man gik med lækre trompetbukser og med flower power-skjorter. Er man typen, der synes, at man selv ser rigtig godt ud i denne type tøj er det oplagt at vælge netop denne type udklædning.

Find trompetbukser og spraglet skjorte

Vælger man at holde en udklædningsfest med hippietema er det faktisk rigtig nemt i disse år. For den reelle mode er i høj grad et udtryk for hippiemoden, som den var i 70’erne. Har man valgt at tage lækkert 70’ertøj på kan man derfor af og til finde noget tøj i de butikker, hvor man normalt køber tøj. Det er klart, at der også er utallige forskellige udklædningsbutikker man kan gøre brug af. Her vil de have et helt sæt man kan købe, hvorfor det bliver væsentligt nemmere for dig at finde noget. Det er især trompetbukser man skal sørge for at have fra starten af. For hvis blot man har dem kan man næsten tage lige hvad man vil på. For trompetbukser siger det hele og understreger, at det er et hippietema man har kørende.

Mange mennesker har en sjov skjorte liggende et eller andet sted. Det kan være, at det er en skjorte man engang brugte og ikke kan nænne at smide ud. Det kan også være, at det er en skjorte man engang har fået og derfor elsker meget højt. Hvis man skal til 70’erfest har man endelig en undskyldning for at tage sin spraglede skjorte på. Så kan man nyde, at den ikke har hængt inde i skabet forgæves i så mange år.

Mange forskellige accessoires passer til trompetbukser

Ligesom det er tilfældet for de fleste typer af udklædning så gælder det også for hippiestilen, at tilbehøret er rigtig vigtigt. Det er nemlig meget ofte de små detaljer, der gør, at man er ekstra gennemført. Hvis man for eksempel kan finde nogle runde solbriller vil man se endnu mere gennemført ud. For så vil ens trompetbukser lige pludseligt se endnu mere autentiske ud. Har man langt hår er det også en oplagt mulighed for at lave nogle løse fletninger i håret, hvilket var en frisure man meget ofte havde i 70’erne.

Kan man finde et hårbånd at have rundt om issen er det også noget man bør gøre. For her er der også tale om noget man ofte så hippierne med. Har man ikke et særlige pandebånd kan man blot bruge en elastik eller lignende. Det vigtigste er blot, at man binder håret ind midt på hovedet. Med trompetbukser og pandebånd vil man se meget gennemført ud til temafesten.