gitterbur til haven

Please follow and like us:

Gitterbur til haven

Hej derude, jeg har lige fundet en smart løsning, til alt ens affald i haven, jeg syntes det er en genial ting, hvis jeg selv skal sige det.
Det hele startede fordi, jeg rigtig godt kan lide min have og jeg nyder at være i den, og arbejder meget derude. Jeg har altid bare haft en stor bunke til alt mit affald, som bare blev stører og stører, og det var meget besværligt at komme af med den, når det var at den var blevet så stor at jeg skulle have det kørt væk.

Jeg besluttede mig for at finde en løsning, og det viste sig at den løsning var et gitterbur, det var den eneste rigtige løsning sådan som jeg lige kan se det, jeg havde kigget mange steder for at finde ud af hvad der ville være smart at have til at stå i haven, og til sidst fandt jeg et gitterbur, og da jeg så det vidste jeg at det ikke kunne være andet, så jeg købte et stort gitterbur, og fik det sat op i haven, et sted hvor det gav mening at have et gitterbur stående, og det viste sig at være en super smart løsning, fordi der kan være meget i det, og det ligger ikke bare og flyder og så er det nemt og læsse op i en trailer, når den er ved at være fyldt. Jeg håber lidt på der er andre der kan bruge min ide til noget.Gitterbur