Håndvask med skab til badeværelse

Please follow and like us:

Håndvask med skab til mit badeværelse

Hejsa, jeg har lige været så heldig, at min søde kæreste har købt en ny håndvask til vores badeværelse til os, og det er jeg så glad for, for den vi har nu, er meget gammel og meget slidt og den ser virkelig ikke særlig køn ud, så derfor betyder det meget for mig, endelig at få en ny som jeg kan få sat op. Den nye håndvask er sådan en meget flot en og den har skabe under sig,  hvilket jeg glæder mig meget til, for det havde vores gamle ikke, og det kommer til at betyde at vi får noget mere plads til ting, og det har vi meget brug for hvis i spørger mig, og det vidste min kæreste også da han købte den til os, så han har alligevel hørt lidt efter når jeg har snakket.
Det er måske lidt underligt at få en håndvask ud til badeværelset af sin kæreste, men det er noget jeg har gået og snakket meget om, i lang tid, så det betyder meget for mig at det er det jeg får, og ikke en ring eller et armbånd, for lige nu er det jeg glæder mig mest til at få det er den håndvask med skab under.
Jeg ser meget frem til at den kommer herhjem, og at vi kan få den sat op, og se hvor flot den ser ud.Håndvask badeværelse