Køb et nyt stilrent spisebord 

stilrene spiseborde
Please follow and like us:

Er du træt af det gamle spisebord derhjemme? Så er det på tide at lede efter et nyt! Spiseborde er et af de møbler, som man benytter rigtig meget. Derfor kan det ikke undgås, at der hurtigt kommer ridser og hakker i overfladen. Et nyt spisebord kan være med til at pynte i rummet, idet der kommer et nyt møbel ind i spisestuen. Et spisebord er ikke bare et spisebord, da der findes mange varianter af dem. Det er efterhånden blevet meget populært med enkelte, stilrene spiseborde, som ikke fylder så meget eller virker tunge i rummet. Tjek markedet ud og se, om der ikke er et spisebord, der falder i din smag. 

Valg af spisebord er et svært valg: 

Der findes mange møbelforretninger og hjemmesider, der sælger et stort udvalg af spiseborde. Der findes både de helt gamle og klassiske møbler i mørk træ, samt ny moderne hvide og sorte spiseborde. Et bestemt spisebord, som altid har været populært, er det såkaldte plankebord. Et plankebord findes i mange udgaver, hvilket gør, at alle kan finde et charmerende spisebord, der passer ind i stilen. Nogle plankeborde har bevaret træets naturlige facon således, at spisebordet kan have diverse buer i overfladen. Selve træarten kan også variere – f.eks. kan man både få træoverfladen i eg eller i valnød. Derudover kan man også vælge, om overfladen skal være behandlet eller ubehandlet. Spiseborde varierer meget i pris, hvilket skyldes det materiale, som det er lavet af samt hvilket mærke bordet har. Et plankebord kan f.eks. godt være ekstremt dyrt at købe i en butik, men hvis du finder en på internetter, som selv fremstiller disse borde, så er det en meget billigere pris. Hvis man har et bestemt spisebord i hovedet, så kan det kun betale sig både at søge online og kigge i butikker, for at finde en rimelig pris, man vil give for det. 

Woodstyle har mange flotte plankeborde til salg: 

Woodstyle er en hjemmeside, som sælger en masse lækre spiseborde – primært plankeborde. Woodstyle går meget op i at kvaliteten er i top, så kunden kan være sikker på, at have et spisebord, der holder i mange år. Derudover er det meget fine materialer, der bliver anvendt. Bordpladen er altid fremstillet ud fra solide planker, så man med sikkerhed får et solidt bord. Et plankebord er med til at give naturen med ind i hjemmet, så der skabes noget liv. Den flotte plankeoverflade er med til at skabe noget liv i rummet, hvilket er noget, som er ret populært i de moderne spisestuer. For at få et plankebord, der passer ind til resten af møblerne, så kan du selv vælge hvilke slags ben, der skal være på bordet. Hos Woodstyle kan der vælges mellem ben i smedejern eller i træ. Benene kan også placeres på lidt forskellige måder. De kan sidde helt ude i kanten af bordet, som det gør på de fleste spiseborde, eller være placeret inde under bordet. Mange vælger løsningen med, at have benene inde under bordet, da man slipper for at støde benene ind i dem.