Tiltræk flere fugle i din have med et fuglehus

Tiltræk flere fugle i din have med et fuglehus
Please follow and like us:

Fugle er små og søde dyr, som kan være rigtig hyggelige at sidde og kigge på. De kommer tit i ens have og leder efter mad og man kan næsten ikke andet end at blive glad, af at kigge på dem. Hvis du er en af dem, der elsker fugle, så burde du anskaffe dig et fuglehus. På denne måde kan du få fuglene lidt tættere på og de kommer oftere til din have, fordi der hele tiden er mad. Det er hyggeligt at sidde ude på sin terrasse eller at sidde inde i sin stue og kigge ud på fuglene, der nyder godt af den mad, som du har sat ud til dem. Der kommer flere forskellige fugle til og der er måske endda flere forskellige end hvad der ellers kommer i din have til dagligt. 

 

Det er rigtig godt for fuglene, at folk har tegning af fuglehus i haverne. Dette kan hjælpe de små fugle med at finde mad og det kan være vigtigt når det er vinter, da det der kan være sværere for dem at finde mad.

Køb et fuglehus, så fuglene har et sted at bo

Det er ikke kun fuglehuse, hvor du kan fodre fuglene, som du kan købe. Du kan også købe små huse, hvor fuglene kan bygge rede, få unger og holde sig varme, når det er lidt koldere i vejret. Der er mange forskellige slags huse, som du kan købe. Du kan købe nogle der er rigtig flotte og ligner et rigtigt hus. Der er også dem, som er mere simple. Fuglene har ikke brug for huse, der er rigtig smukke udadtil, da det mest er det indeni som de er interesseret i. Dog ser det rigtig flot ud i din have, hvis du har købt en der er mere special, end blot fire eller fem træplader der er sat sammen. Det er helt op til dig selv, hvad du gerne vil have i din have. 

 

Du kan sagtens lave dine fuglehuse selv, men der findes også rigtig mange flotte, som du kan købe, hvis du ikke selv føler du er god til at arbejde med træ.

Find det helt rigtige fuglehus, der passer til dine behov

Når du skal købe et fuglehus, er det vigtigt, at du overvejer hvilke behov du selv har for det. Hvis det udelukkende er for, at se på fuglene, så kan du enten købe et hus de kan være i med glasvægge, så du kan se dem hele tiden, eller du kan købe et foderbræt, så du kan se en masse forskellige fugle komme og spise det mad, du laver til dem. Hvis du ønsker, at fuglene skal have et sted at bo, så skal du købe et lille hus til dem og her kan du jo finde en helt masse forskellige. Det er op til dig selv, om du bare vil kigge på fugle eller om du vil give dem et lille hus.